Waarom BHV bij Safety Academy?

Safety Academy is dé specialist op het gebied van praktijkgerichte BHV cursussen, waarbij cursisten centraal staan. Onze organisatie staat bekend om haar expertise en toegankelijkheid. Wij bieden twee cursussen aan op het gebied van bedrijfshulpverlening: BHV cursus basis/herhaling en BVH cursus ploegleider.

Samen met het team hebben wij het doel om zoveel mogelijk mensen bewust maken van het belang van bedrijfshulpverlening. Dit realiseren wij door het inzetten van vakbekwame en gecertificeerde instructeurs, zodat de cursisten opgeleid worden tot bekwame BHV’ers. Onze cursusleiders kunnen jou alles vertellen over het verlenen van hulp tijdens een noodsituatie.

Praktische cursus

Veel herhaling in de cursus en daardoor snel in de praktijk!

Gemak

We kunnen ook bij je op locatie komen, waardoor je nergens heen hoeft!

Betaalbaar

Wij bieden kwaliteit aan tegen betaalbare prijzen!

Al onze instructeurs zijn gecertificeerd

Wanneer je kiest voor een cursus bij Safety Academy, kun je erop vertrouwen dat de instructeurs bekwaam zijn. Al onze instructeurs zijn gecertificeerd en hebben de expertise die nodig is om jou op te leiden tot BHV’er. Ook als bedrijf zijnde is het een fijn gevoel als er gecertificeerde BHV’ers op de werkvloer aanwezig zijn. Je voldoet niet alleen aan de wettelijke verplichting, maar hebt ook de kennis in huis als er iets op de werkvloer gebeurt.

Binnen 4 uur jouw team een BHV certificaat laten halen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Akkoord(Vereist)

Contact

Safety Academy
Frontstraat 4b
5405AK Uden