Waarom een BHV cursus?

Door een BHV cursus te volgen, word je bedrijfshulpverlener. Een BHV cursus kun je zien als een EHBO cursus, plus nog enkele belangrijke extra’s. Je BHV diploma halen heeft waarde op het werk, maar eigenlijk zou iedereen een BHV cursus moeten volgen. Een EHBO cursus is mooi, maar een BHV cursus is nóg beter. Niet alleen op het werk, maar ook privé.

Wat bieden wij aan

Je kunt bij ons een BHV cursus in 4 uur afronden. Dit is mogelijk door onze praktische aanpak en de expertise van onze cursusleiders. Tijdens de BHV cursus komen alle belangrijke onderwerpen aan bod.

Op jouw locatie

Op cursuslocatie

Inhoud en prijzen van de cursus

Om ervoor te zorgen dat wij je optimaal kunnen begeleiden, bestaat de groep van cursisten uit maximaal 12 deelnemers. De BHV instructeur behandelt de theorie klassikaal in een compacte groep, zodat er persoonlijke aandacht is voor iedere deelnemer. Na het doornemen van de theorie gaan we aan de slag met de praktijk, zodat je ook in reële situaties ondersteuning kan bieden bij nood. De cursus wordt afgesloten met een examen. Wanneer je deze succesvol afrondt, ontvang je een BHV certificaat.

De kosten van een BHV Basis Cursus bedragen €175,- (incl. BTW). Je ontvangt hiervoor de theorielessen en praktijklessen met aaneensluitend het examen en een erkend BHV certificaat dat één jaar geldig is.

Binnen 4 uur jouw team een BHV certificaat laten halen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Akkoord(Vereist)

Contact

Safety Academy
Frontstraat 4b
5405AK Uden